Kurser, foredrag og webinarer

Fotoet er fra et internt kursus hos Accura - deltagerne er i gang med at lave en øvelse, hvor de arbejder med at udarbejde en Mind Map på et aktuelt projekt..

Vores bøger er blevet til ud fra en vision om at give vores kursusdeltagere topprofessionelt kursusmateriale - så kerneydelserne er vores kurser. Du finder dem på:

www.mnemosyne.dk
www.visuel-vision.dk

Vi har også følgende åbne kurser gennem forskellige kursusudbydere - Teknologisk, IDA/IEF-fonden, Metropol, FTF, Forsikringsforbundet, Ergoterapeutforeninger og Danske Fysioterapeuter :

Kirsten Andersen

Claus Bekker Jensen
Januar 2017 Januar
10. januar 2017, Målrettet læsning
Kursus gennem FTF. Kurset er målrettet politikere i FTFs organisationer og er tilrettelagt med henblik på at kunne uddrage de vigtigste informationer og pointer i politiske rapporter. NB Tilmeldingsfristen er overskredet, men send en mail til ka@mnemosyne.dk, så finder vi en løsning. Læs mere her og tilmeld.

24. - 25. januar 2017 Kontorets koordinator" gennem Teknologisk Institut. Åbent for alle. Kurset afholdes i Taastrup. Kirsten Andersen medvirker den 25. januar med indlægget "Sådan forbedrer du løsningen af de daglige opgave med MindMap". Kontorets koordinator

Claus har ingen åbne kurser.

Marts  
1. marts 2017 Grundlæggende Mindmap - skab overblik og struktur
Kurset afholdes af Teknologisk Institut. Åbent for alle. Du lærer at udarbejde såvel enkle som komplekse Mindmaps. Vi arbejder med Grundregler, Mindmap i planlægningssituationen, Mindmap til krative opgaver, Mindmap til møder – som forberedelse og som notatteknik samt Mindmap til at skabe overblik over faglitteratur. Mindmap er fantastisk, når du skal skabe overblik uanset om det er over ugens mange små og store opgaver, et arrangement, et projekt eller fagligt materiale til eksamen. Kursussted, Teknologisk Institut i Tåstrup. Læs mere og tilmeld.

20.-21. marts 2017 Kontorets koordinator" gennem Teknologisk Institut. Åbent for alle. Kurset afholdes i Taastrup. Kirsten Andersen medvirker den 21. marts med indlægget "Sådan forbedrer du løsningen af de daglige opgave med MindMap". Kontorets koordinator

23. marts 2017, Forhandlingsteknik - løft dine forhandlinger - privat og på jobbet.
Kursus gennem IDA. Åbent for både medlemmer af IDA og ikke-medlemmer, så tag gerne en kollega med. Afholdes i København i Ingeniørhuset fra 17.00 til 21.30. Pris 350 kr. inklusive bog. Har du problemer med tilmeldingen så skriv til ka@mnemosyne.dk Læs mere og tilmeld

30. marts 2017. Forhandlingsteknik – løft dine forhandlinger – privat og på jobbet, Århus
Kursus gennem IDA. Åbent for både medlemmer af IDA og ikke-medlemmer, så tag gerne en kollega med. Afholdes i på Comwell Aarhus fra 17.00 til 21.30. Pris 350 kr. inklusive bogen: Løft dine forhandlinger. Læs mere og tilmeld.

 
April  

19. april 2017. Husk bedre, Forsikringsforbundet
Brug nogle timer på at lære nogle sjove hukommelsesteknikker, der kan hjælpe dig til at huske folks navne, pinkoder mv. Formålet med kurset er også at give dig et fantastisk værktøj i form af Mindmap teknikken, der kan forny og forbedre en lang række af hverdagens opgaver. Kursus gennem Forsikringsforbundet. Åbent for medlemmer. Afholdes hos Forsikringsforbundet, Fondens hus, Otto Mønstedsgade 5, ¨Kbh. V  fra 16.30 til 20.30. Læs mere og tilmeld.

20. april 2017. Mødefacilitering og mødeledelse, DTU
Få udvidet værktøjskassen med spændende værktøjer inden for facilitering og mødeledelse – herunder “Omvendt brainstorming, De 6 tænkehatte og Wallpaper. Vi arbejder også med, hvordan du leder mødet, så der er fremdrift og klare konklusioner/beslutninger. Kurset er for alle, uanset om du fortrinsvis er facilitator, mødeleder, referent eller mødedeltager. Kurset er åbent for alle ansatte på DTU. Afholdes på DTU i Lyngby.  Kontakt Pia Lohse, pilo@adm.dtu.dk

25. april 2017. Præsentationsteknik – Formidler – fra god til fremragende; Århus
Kursus gennem IDA. Åbent for både medlemmer af IDA og ikke-medlemmer, så tag gerne en kollega med. Afholdes på Comwell Aarhus fra 17.00 til 21.30. Pris 350 kr. – inklusive bogen “Præsentationer der fænger, bind 1”. Læs mere og tilmeld.

27. april 2017 fra 10.00 -11.00, Webinar: Bedre mødekultur
Gratis webinar gennem Teknologisk. Webinaret handler om, hvordan du skaber fælles forventninger til mødet ved at bruge skabelonen “Den motiverende mødeindkaldelse”, leder mødet henimod målet ved hjælp af modellen “Det ideelle møde”, tager ansvar som mødedeltager og så får du også tips til stående møder. Webinaret er gratis og du følger med på din computer. Læs mere og tilmeld.

 

Maj

 

2. maj 2017. Planlæg bedre – få mere tid, København
Brug nogle timer på at få mere overskud, bedre resultater og mere overblik. Vi kigger på tidsrøvere og prioritering, hvordan du får en hensigtsmæssig arbejdsrytme og også på hvordan du gør sure pligter til stjernestunder. Kursus gennem Forsikringsforbundet. Åbent for medlemmer. Afholdes i Ingeniørhuset i København fra 16.30 til 20.30. Læs mere og tilmeld.

4. maj 2017. Præsentationsteknik – Formidler – fra god til fremragende; København

Kursus gennem IDA. Åbent for både medlemmer af IDA og ikke-medlemmer, så tag gerne en kollega med. Afholdes i Ingeniørhuset i København fra 17.00 til 21.30. Pris 350 kr. – inklusive bogen “Præsentationer der fænger, bind 1”. Læs mere og tilmeld.

10. maj 2017. Formidlerworkshop – Fra god til fremragende, DTU
Kursus for DTU. Kurset handler om, hvordan du gør gode præsentationer endnu bedre. Du får masser af inspiration til, hvordan du træder i karakter på den gode måde og fastholder tilhørernes interesse fra start til slut. Det er i dag ikke nok at kunne sig stof, vi skal alle sammen kunne levere varen. På dette kursus leger vi med virkemidlerne. Vi arbejder med at indtage rummet – herunder bruge den såkaldte kongeplads. Vi leger med at bygge indlægget op så det fanger og er forståeligt og meget mere. Åbent for alle ansatte på DTU. Afholdes på DTU i Lyngby.  Kontakt Pia Lohse, pilo@adm.dtu.dk

10.-11. maj 2017, Kontorets koordinator
Konferencen afholdes af Teknologisk Institut. Åbent for alle. Konferencen afholdes i Århus. Kirsten Andersen medvirker den 11. maj med indlægget “Sådan forbedrer du løsningen af de daglige opgave med MindMap”. Læs mere og tilmeld.

16. maj 2017. Bedre mødekultur – få fornyet værktøjskassen, FTF
Kursus gennem FTF. På kurset arbejder vi med alle de facetter, der er med til at gøre møder effektive, meningsfulde og levende. Få værktøjskassen fyldt op og få ny inspiration til dine møder. Kurset er for politisk valgte og ansatte samt fællestillidsrepræsentanter. Kurset afholdes i FTFs lokaler i København og varer fra 10.00 til 16.30. Læs mere og tilmeld.

17. maj 2017. Forhandlingsteknik – Løft dine forhandlinger privat og på jobbet, videregående, ÅRHUS
Kursus gennem IDA. Åbent for både medlemmer af IDA og ikke-medlemmer, så tag gerne en kollega med. Du kan også deltage selvom du ikke har været på det grundlæggende kursus. Afholdes på Comwell Aarhus fra 17.00 til 21.30. Pris 200 kr. – dertil kommer bogen “Løft dine forhandlinger, der kan tilkøbes til særpris, hvis du ikke har den i forvejen. Læs mere og tilmeld.

18. maj 2017, Grundlæggende Mindmap – skab overblik og struktur, Aarhus

Kurset afholdes af Teknologisk Institut. Åbent for alle. Du lærer at udarbejde såvel enkle som komplekse Mindmaps. Vi arbejder med Grundregler, Mindmap i planlægningssituationen, Mindmap til kreative opgaver, Mindmap til møder – som forberedelse og som notatteknik samt Mindmap til at skabe overblik over faglitteratur. Mindmap er fantastisk, når du skal skabe overblik uanset om det er over ugens mange små og store opgaver, et arrangement, et projekt eller fagligt materiale til eksamen. Kursussted, Teknologisk Institut i Aarhus. Læs mere og tilmeld.

30. maj 2017. Forhandlingsteknik – Løft dine forhandlinger privat og på jobbet, videregående, København
Kursus gennem IDA. Åbent for både medlemmer af IDA og ikke-medlemmer, så tag gerne en kollega med. (Du kan også deltage selvom du ikke har været på det grundlæggende kursus). Afholdes på Ingeniørhuset i København fra 17.00 til 21.30. Pris 200 kr. – dertil kommer bogen “Løft dine forhandlinger, der kan tilkøbes til særpris, hvis du ikke har den i forvejen. Læs mere og tilmeld.

 
September  

6. september 2017, Grundlæggende Mindmap – skab overblik og struktur
Kurset afholdes af Teknologisk Institut. Åbent for alle. Du lærer at udarbejde såvel enkle som komplekse Mindmaps. Vi arbejder med Grundregler, Mindmap i planlægningssituationen, Mindmap til kreative opgaver, Mindmap til møder – som forberedelse og som notatteknik samt Mindmap til at skabe overblik over faglitteratur. Mindmap er fantastisk, når du skal skabe overblik uanset om det er over ugens mange små og store opgaver, et arrangement, et projekt eller fagligt materiale til eksamen. Kursussted, Teknologisk Institut i Tåstrup. Læs mere og tilmeld.

12.-13. september 2016, Få dit budskab hørt - få større gennemslagskraft. ( 2 + 1 dag), 1. del
Kursus gennem Danske Fysioterapeuter og Ergoterapeutforeningen. Åbent for tillidsrepræsentanter og Arbejsmiljørepræsentanter. Undervisere: Kirsten Andersen og Sven Ole Schmidt. Kurset afholdes i HUSET i Middelfart. kontakt ml@eft.dk, 53 36 49 34 eller kfn@fysio.dk, tlf. 33 41 46 39

26. september 2017. Planlæg bedre – få mere tid, København
Brug nogle timer på at få mere overskud, bedre resultater og mere overblik. Vi kigger på tidsrøvere og prioritering, hvordan du får en hensigtsmæssig arbejdsrytme og også på hvordan du gør sure pligter til stjernestunder. Kursus gennem Forsikringsforbundet. Åbent for medlemmer. Afholdes hos Forsinkringsforbundet, Fondens hus, Otto Mønstedsgade 5, ¨Kbh. V  fra 16.30 til 20.30. Læs mere og tilmeld.

27. september 2017. Formidlerworkshop – Fra god til fremragende, DTU
Kursus for DTU. Kurset handler om, hvordan du gør gode præsentationer endnu bedre. Du får masser af inspiration til, hvordan du træder i karakter på den gode måde og fastholder tilhørernes interesse fra start til slut. Det er i dag ikke nok at kunne sig stof, vi skal alle sammen kunne levere varen. På dette kursus leger vi med virkemidlerne. Vi arbejder med at indtage rummet – herunder bruge den såkaldte kongeplads. Vi leger med at bygge indlægget op så det fanger og er forståeligt og meget mere. Åbent for alle ansatte på DTU. Afholdes på DTU i Lyngby.  Kontakt Pia Lohse, pilo@adm.dtu.dk

27.-28. september 2017, Kontorets koordinator
Konferencen afholdes af Teknologisk Institut. Åbent for alle. Konferencen afholdes i Tåstrup. Kirsten Andersen medvirker den 28. september med indlægget “Sådan forbedrer du løsningen af de daglige opgave med MindMap”. Læs mere og tilmeld.

 

Oktober

 
5. oktober 2017. Mødefacilitering og mødeledelse, DTU
Få udvidet værktøjskassen med spændende værktøjer inden for facilitering og mødeledelse – herunder “Omvendt brainstorming, De 6 tænkehatte og Wallpaper. Vi arbejder også med, hvordan du leder mødet, så der er fremdrift og klare konklusioner/beslutninger. Kurset er for alle, uanset om du fortrinsvis er facilitator, mødeleder, referent eller mødedeltager. Kurset er åbent for alle ansatte på DTU. Afholdes på DTU i Lyngby.  Kontakt Pia Lohse, pilo@adm.dtu.dk

26. oktober 2017, Få dit budskab hørt - få større gennemslagskraft. ( 2 + 1 dag), 2. del

Kursus gennem Danske Fysioterapeuter og Ergoterapeutforeningen. Åbent for tillidsrepræsentanter og Arbejsmiljørepræsentanter. Undervisere: Kirsten Andersen og Sven Ole Schmidt. Kurset afholdes i HUSET i Middelfart. kontakt ml@eft.dk, 53 36 49 34 eller kfn@fysio.dk, tlf. 33 41 46 39
 

November