Om forfatterne

                    Kirsten Andersen
Konsulent, ejer virksomheden Mnemosyne kurser & forlag. Gift, mor til to - Kristin og Ulrik.
Jeg holder kurser, seminarer og foredrag om Mind Map teknik, Planlæg bedre - får mere tid, Bedre møder, Forhandlingsteknik, Præsentation og argumentation samt professionnelle præsentationer med power og personlighed.

Medvirkede i DR2 programmet "Et bedre liv" med et indslag om Mind Map.

Fungerede som indholdsleverandør dvs. faglig ekspert på e-læringskurserne "Mindmap noteteknik", "Effektiv læsing" og "Mødeledelse", som Moderniseringsstyrelsen tilbyder alle statsansatte.                                                  
 

Claus Bekker Jensen
Konsulent og illustrator, ejer firmaet "Visuel Vision". "Skab forståelse gennem fælles billeder" er min grundlæggende filosofi som formidler.

Jeg underviser og holder foredrag i Visuel og kreativ formidling, Visuel Mind Mapping, Præsentationsteknik, Fængende PowerPoint, Bedre mødekultur og Personlig planlægning.

Som illustrator hjælper jeg virksomheder med at omsætte processer, forretningsgange, visioner, strategier og andre budskaber til let forståelige og inspirerende visuelle beskrivelser. Det sker i et visuelt sprog i form af tegninger, metaforer, rammer, pile, symboler, farver m.m. Formater kan være alt fra A4 til kæmpepapirer på væggen (wallpapers). Som "grafic recorder" faciliterer jeg møder, konferencer o.lign. på wallpaper.
,